Humedica Belgie: Nieuws en pers: Schoenendozenactie 'Een Hartelijk Geschenk' is officieel van start gegaan!

Schoenendozenactie 'Een Hartelijk Geschenk' is officieel van start gegaan!

Door Arno van den Heuvel, 2009/09/02

Zaterdag 22 augustus lanceerde Humedica voor het tweede jaar op rij de actie ‘Een Hartelijk Geschenk’. Tijdens deze actie kunnen kinderen en jongeren in België een kansarm kind in Kosovo of Moldavië een hart onder de riem steken door hen een schoenendoos te sturen vol met schoolmateriaal, speelgoed, toiletartikelen en kleding. De actie loopt tot en met zaterdag 11 november!

Kosovo en Moldavië zijn de twee armste landen van Europa. Vooral kinderen hebben te lijden onder de armoede. Humedica wil deze kinderen naast hulp in de vorm van voedsel, onderwijs en gezondheidszorg ook persoonlijke aandacht geven. Persoonlijke aandacht dat net dat beetje extra is en een glimlach op het gezicht van een kind kan toveren.

Humedica wil deze persoonlijke aandacht graag geven in de vorm van een Hartelijk Geschenk. We vragen daarom aan kinderen en jongeren in België zo veel mogelijk schoenendozen te versieren en te vullen met cadeautjes. Ook scholen en verenigingen worden uitgenodigd om aan de actie deel te nemen. De schoenendozen kunnen tot en met zaterdag 14 november worden ingeleverd bij één van de tachtig filialen van schoenenwinkelketen Brantano in Vlaanderen. De Hartelijk Geschenkdozen zullen vlak voor de kerstdagen worden uitgedeeld aan kinderen en jongeren in Kosovo en Moldavië.

Voor meer informatie surf je snel naar www.hartelijk-geschenk.be waar naast de praktische kanten van de actie nog een berg andere relevante informatie te ontdekken valt, vooral ook voor scholen en verenigingen. Wil je ons persoonlijk een vraag stellen? Bel ons dan op het nummer 016 220564 of mail ons via info@humedica.be

 
 
Facebook