Humedica Belgie: Nieuws en pers: Humedica lanceert ‘Een Hartelijk Geschenk’ 2010

Humedica lanceert ‘Een Hartelijk Geschenk’ 2010

Door Arno van den Heuvel, 2010/10/09

Als u in de buurt Leuven woont heeft u misschien al een flyer in de bus gekregen en weet u het al: de jaarlijkse schoenendozenactie van Humedica: “Een Hartelijk Geschenk” gaat weer van start.

Met deze actie, die voornamelijk gericht is op kinderen, willen mensen in België aanmoedigen om kinderen in Roemenië die het minder goed hebben op een originele manier een hart onder de riem te steken. Dit kan door een schoenendoos mooi te versieren en hem te vullen met allerlei leuke en praktische spulletjes: schoolgerei, shampoo, speelgoedje, … Maar niet alleen kinderen en scholen kunnen meedoen natuurlijk! Bij Humedica willen we iedereen uitnodigen om de handen uit de mouwen te steken en een kind in Roemenië dit jaar te verrassen met een prachtig nieuwjaarsgeschenk!

Haal dus snel een oude schoenendoos van de zolder en transformeer hem tot een persoonlijk cadeau! Meer informatie nodig over hoe dit precies in zijn werk gaat of zoekt u een inzamelpunt waar u uw afgewerkte doos kunt inleveren? Neem dan snel een kijkje de website: www.hartelijk-geschenk.be

 
 
Facebook