Humedica Belgie: Hulpgoederen

Hulpgoederen

Gifts in Kind (GIK), oftewel donaties in de vorm van producten, uitrusting of expertise van bedrijven en instellingen, spelen een vitale rol in de strijd tegen armoede. Door de generositeit van bedrijven of instellingen kunnen de levens van veel hulpbehoevende mensen in ontwikkelingslanden worden verbeterd.

Sinds Juni 2012 heeft Humedica Belgë een aparte website die volledig in dienst staat van Gifts in Kind. U kunt hier eenvoudig goederen doneren maar er is ook een schat aan informatie beschikbaar over hoe Humedica werkt en waar de goederen naartoe gaan. Klik hieronder om de website te bezoeken.

Hoe kunnen we u helpen?

Wilt u graag iets meer weten over Gits in Kind en bent u op zoek naar wat algemene informatie? Op de introductiepagina komt u het één en ander te weten.
→ Ga naar de introductiepagina.

Wilt u graag goederen doneren? Neem dan contact met ons op via het online donatie- & contactformulier.
→ Ga naar het donatie- & contactformulier.

Bent u op zoek naar de laatste updates over ons werk of heeft u de smaak te pakken gekregen en wilt u graag wat meer lezen? Kijk dan hier!
→ Ga naar het nieuws en de updates

Heeft u een vraag? Overweegt u om te doneren maar is het één en ander u niet helemaal duidelijk? bij de veelgestelde vragen vindt u wellicht een antwoord.
→ Ga naar de veelgestelde vragen.

 
 
Facebook